Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Apartament 1
Apartaments i ocupació

Apartament 1

Apartament 2

Apartament 3

LOCALITZACIÓ

El complex Estival Park es troba a només 5 km de Salou, i a 8 de Tarragona capital, i està connectada als dos centres per mitjà d’una línia regular d'autobusos. Així mateix, les comunicacions marítimes existents a la zona són el Port de Tarragona, i els ports esportius de Salou i Cambrils, permetent aquests darrers l'ancoratge d'embarcacions d'esbarjo.

Els principals accessos des de l'estranger es fan a través de la ciutat de Barcelona, situada aproximadament a uns 100 km de distància. A l’Aeroport de Barcelona-El Prat hi arriben múltiples companyies aèries.

La freqüència continuada de ferrocarrils a les diferents estacions de la zona faciliten l'accés des de qualsevol punt de l'estat espanyol.
Els aeroports més propers són: Aeroport de Reus (9 km) i Aeroport de Barcelona-El Prat (80 km).
Per arribar amb cotxe des de la Ciutat Comtal, pots agafar primer la C-32 cap a l'Hospitalet de Llobregat i incorporar-te a la C-31 per la sortida 16B. A continuació, entra a l'AP-7 i continua fins a la sortida 35 direcció Salou. Finalment, entra a la C-14 durant un curt tram i segueix per la C-31B fins al Camí del Racó a Platja de la Pineda.

Des de Madrid (548 Km), has de prendre l'E-90 en direcció a Saragossa, continua per la N-240 en direcció a Tarragona, i entra a la C-14 en direcció a Reus. Incorpora't a la T-315 i, després, a l’A-7 fins a la sortida 1153 cap a Vila-seca centre. Finalment, ves a buscar el Vial dels Prats, segueix per TV-3148 i el carrer d'Amadeu Vives fins al carrer de la Ciutat de Melbourne i finalment el camí del Racó.
Autocars PLANA realitza el trajecte entre Tarragona, Salou i el complex Estival Park. Així mateix, hi ha connexions entre La Pineda i els aeroports de Barcelona i Reus
L'Hotel Estival Park és a 5 km de Salou i a 8 km de Tarragona. A les dues ciutats hi ha un servei d'autobús fins al Complex Estival Park. Des de Barcelona pots arribar a l’estació de trens de Tarragona, del Camp de Tarragona (AVE, Euromed o Alvia), o de Salou (Regional Express o Talgo). Des de Madrid, pots arribar fàcilment amb AVE fins a Tarragona (2.30 hores aproximadament).
Garatge cobert (sota petició)
​Si ho desitges, podem gestionar-te el servei de taxi per facilitar la teva arribada a l'hotel.

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X