Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Apartament 1
Apartaments i ocupació

Apartament 1

Apartament 2

Apartament 3

ALLOTJAMENT

Confort i relax al teu abast. Descobreix les habitacions i els apartaments, totalment equipats per a tu i per a la teva família.
Apartaments 2/4
Apartaments d'una habitació (dos llits més un sofà llit) se situen a la segona planta amb accés mitjançant escales a excepció dels apartaments ubicats a la fase 9, que és un edifici de 5 plantes amb ascensors. Apartaments 2/4 Apartaments d'una habitació amb capacitat màxima per a quatre persones (un dormitori amb dos llits més un sofà llit). Aquests s'ubiquen a la segona planta i s’hi accedeix a través d’unes escales, a excepció dels apartaments ubicats a la fase 9, que és un edifici de cinc plantes, i que tenen ascensors.

Tots els apartaments disposen de TV, cuina equipada amb nevera, cuina elèctrica, rentadora, bany complet, terrassa exterior i caixa forta (opcional).

El servei mínim als apartaments és de mitja pensió. El servei de la pensió alimentària s'ofereix als restaurants de l'hotel.
Llegir més
Dos llits + sofà llit
TV
Bany complet
Habitació lluminosa i confortable amb terrassa moblada.
Caixa de seguretat (Baix càrrec)
Wifi (gratis)
Amenities de benvinguda
45 m²
Màxim 4 persones / Mínim 3 persones
Reservar
Apartaments 4/6
Apartaments de dues habitacions (dos llits més un sofà llit) se situen a la planta baixa o primera planta amb accés mitjançant escales. Apartaments 4/6 Apartaments de dues habitacions amb capacitat màxima per a sis persones (dos dormitoris amb dos llits, més un sofà-llit). Aquests es troben a la planta baixa o a la primera planta, i s’hi accedeix a través d’unes escales.

Tots els apartaments disposen de TV, cuina equipada amb nevera, cuina elèctrica, rentadora, bany complet, terrassa exterior i caixa forta (opcional). Neteja diària, excepte a la cuina.

El servei mínim als apartaments és d’allotjament i esmorzar. El servei de la pensió alimentària s'ofereix als restaurants de l'hotel.
Llegir més
Dos llits + sofà llit
TV
Bany complet
Habitació lluminosa i confortable amb terrassa moblada.
Caixa de seguretat (Baix càrrec)
Wifi (gratis)
Amenities de benvinguda
55 m²
Màxim 6 persones / Mínim 4 persones
Reservar

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X